Did u know?
Publicerat den

* Att jag tror att många ser mig som en kaxig brud. Typ folk som kanske ser mig i stan, tror deras första uppfattning om mig är att jag är kaxig. För det första, mitt ansiktsuttryck är faktiskt kanske bitchigt, mina vänner påpekar det ganska ofta haha. Jag är ganska ofta i mina egna tankar, det kan vara en anledning, alltså, jag ser inte riktigt "er" så jag hinner inte le eller något sådant haha. Sen kan det också vara för att jag kan vara kaxig. Tycker jag inte om en person, märker den det, oftast. Jag tycker om att kaxa, när jag känner att människor behöver det. Så ja, ibland kan jag vara en bitch kanske, men jag är faktiskt ganska snäll :)

* Jag ibland kan vara väldigt djup? Tror inte att folk som läser mina inlägg tror det, men jag pratar ibland väldigt djupt och tycker faktiskt om att vara djup, haha.

* Jag hatar att vara stressad och förändringar. Om jag har brstämt med någon att vi ska till stan på kvällen, då ska jag till stan, ingen annanstans. Blir det inte som planerat blir jag ofta sur och stannar hemma och sitter hemma i mitt rum istället haha.

* Jag är väldigt fixerad vid personers psyke, med varje person jag pratar med vet jag nog helt seriöst mer om dom är de tror att jag vet. Jag ser ganska lätt hur en person känner och tänker. "gräver" mig alltså in i människors psyke, hahaha...Passa er.

* Jag har två hästar, som jag har hemma hos mig, de går på lösdrift och jag rider och tränar dom på ett annat sätt en vad som ofta syns på facebook tex. Min ena pålle heter Qita, hon är min number one. Sen har hon en kompis som går i hagen, som heter Cheer.

*Jag älskar att hjälpa och finnas där för folk. Jag kan vara huur ledsen som helst, men när någon vill ha min hjälp så blir jag glad att jag glömmer mina problem och sätter mig helt in i deras. Klart att det ibland kan bli för mycket, men jag tycker verkligen det är jättekul att hjälpa människor med deras problem haha :)


just one last time
Publicerat den

Nu när det är Halloween och sån jävla skit, så tänkte jag dela med mig av vad jag lyssnar på hela tiden just nu, för ovanlighetens skull.
Alesso – Years - Radio Edit
DJ Pauly D – Night of My Life (feat. Dash)
David Guetta – Just One Last Time - feat. Taped Rai
David Guetta – Every Chance We Get We Run - feat. Tegan & Sara
Shinedown – Unity - Matisse & Sadko Radio Edit
Rudenko – Everybody - Dabruck & Klein Remix
Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji – Pressure - Alesso Edit
Sen kan ni göra som så att ni spolar fram 1 minut på typ alla, för de är fett sega i början haha!


lyssna
Publicerat den

 I'll tell you something you already know
The world aint all sunshine and rainbows
It's a very meanand nasty place
And I don't care how tough you are
It will beat you to your knees and kick if you let it
you, me or nobody is gonna kick as hard as life
but it ain´t about how hard you kick it
it´s about how hard you get hit and keep moving forward
that´s how winning is done
Now if you know what you´re worth, go get what you´re worth
you gotta be willing to take the hits
by pointing fingers and saying you ain't what you wanna be cause of him, her or anybody
You better than that