"han hör ju fan inte det"
Publicerat den

Det är alltid så att när någon säger något elakt om en vanlig random person, så är det as allvarligt. "Idiot, hur fan kan du säga så? Hur fan kan du säga så om en oskyldig person?" Så är typ reaktionerna. Inget fel med det, verkligen inte. Jag reagerar också så, eller vad man ska säga. Men vad är grejen med att det är ashemskt att säga så till en vanlig random människa, men ingen big deal alls när man säger något elakt om en kändis? Varför är det mer okej att vara elak mot en kändis? Förstår verkligen inte, får kändisar helt plötsligt ett stålhjärta? Nej, verkligen inte. Kända människor har lika mycket känslor som du, du och du. Tar Justin Bieber som ett exempel, för det var han som gav mig inspiration till detta inlägget, eller aa..Det var en som sa att han var bög. Så reagerade en tjej, sa "hade det vart kul om någon kallade dig bög?" Då svarade killen, "Nej, men han hör ju fan inte det". Alltså, ååååh. Snälla, tänk. Det är hat ÖVERALLT mot justin. Klart som fan att han har hört folk kalla honom bög. Visst, han hör inte just DIN röst, men har får höra det. Han ser det och får leva med det, han kan inte säga till just dig att hålla käften. Folk FÅR kasta hur mycket skit de vill, för han är ju känd. Det är helt okej, han är hju offentlig. Men hade nån sagt så om dig, då hade det var värsta händelsen, personliga påhopp och hela baletten. Man ska inte snacka skit om folk man knappt vet något om, eller nej juste..Kändisar är undantag. Säg vad ni vill. De får ju aldrig se det. De vet inte om att de har haters. Just det. Glömde. Nej, det är inte så. Det spelar fan ingen roll om han är känd eller inte, låt han vara. Så länge du inte har legat med honom vet du inte om han är bög, så snälla håll käften. Om du verkligen ogillar honom, bry dig inte om honom. Låt honom köra sitt race, precis som han låter dig köra ditt race.


Han är bara en helt vanlig kille, som lyckades mer än dig. Fick mer pengar, mer brudar och mer uppmärksamhet. Måste vara svårt att inse det, förstår. Men hur känd han än är, så försvinner aldrig hans känslor.
Och nej, jag är ingen belieber. Jag är bara trött på allt jävla överdrivna hat mot honom. Han kan sjunga, han kan uppträda..Säg inte något annat. Det finns en anledning till varför han kom dit han är idag.nailai

Tycker verkligen inte som dig

Svar: skriv vad du tycker då :)
Lovisa AnderssonURL:


Mathilda

WORD!!!

Svar: TACK MATHILDA!! puss på dig
Lovisa AnderssonURL:


annie

WOW! dethär inlägget är det nog många som behöver läsa för att få sig en tankeställare

Svar: åh tack! :D
Lovisa AnderssonURL:


Suttan!

Lovisa äger! ;*<3

Svar: Åh tack snälla du <3
Lovisa AnderssonURL:


linnea

du gör de igen lovisa,pusssen

Svar: puss på dig och tack så jääävla mycket gumman
Lovisa AnderssonURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?