wellwell..nu börjar jag igen
Publicerat den

Asså ibland kan jag verkligen få nog på hur människor beter sig. Ni kommer väl ihåg då jag var asirri på brudar, för att dom är så slyniga mot varandra? Har inte riktigt samma syn på det längre. Visst, tjejer är slyniga. Nuff said. MEN killar är elakare. Så känner jag nu iallafall, trött på killar. Självklart kan jag inte dra alla över en kant, det finns olika sorters killar. Men i MÅNGA fall så ska killar ofta skämta på folks bekostnad. Alltså jag FÖRSTÅR verkligen inte. Varför gör man så? Finns det ingenting som säger åt er när det räcker? Har ni ingen känsla för andra människor? Var med några killar igår, så säger en till mig att smeka den andra på kinden. Jag ba eh whyy?? Han ba "För han har jättemycket finnar där, hahahahaha" Alltså..Vad är dethär? Överdriver jag eller är det inte sjukt elakt? Och typ när nån mår dåligt och nån skrattar åt den..Alltså ni är dumma i huvudet. Förvånas varje dag över hur elaka människor faktiskt är. Är ganska så jävligt trött på det. Jag är en person som har lätt för att säga ifrån, just för att jag lätt blir sur när nån är dum i huvudet. Jag är inte typen som skriver att jag hatar någonting här på bloggen, och sen när jag ser det irl inte säger till. Skämtar nån på min kompis bekostnad, då får den veta att den gjorde det och att det var fel. Har inga problem med att prata en tuff kille tillrätta (tuff och tuff, han vill framstås som). Är ganska ofta med om att jag säger till folk som är idioter, och dom säger "Oj, förlåt Lovisa" Man bara "??????" Jag är inte ute efter ett jävla förlåt. Jag är inte ute efter att ni ska ha respekt för mig, det jag vill är att folk ger fan i att göra det i fortsättningen, för det är FEL. Bara för det får jag den stämpeln att jag är sur av mig. Att jag kan bli arg..Visst jag kan bli arg, men det kan väl alla? Ska inte alla säga ifrån när nåt är fel? Varför blir just jag den där hårda och sura tjejen bara för att jag blir sur när folk beter sig dåligt ,och säger ifrån? Borde inte alla säga ifrån och såfall ses som den dåliga tjejen? Den modiga tjejen är den som finns där när det VERKLIGEN gäller. När du är stupfull och inte har kontroll, då står hon upp för dig och hjälper dig, även om allt är ditt fel. När nån mobbar dig och du är ensam, då är det den MODIGA tjejen som vågar sätta ner foten och visa att det är fel. Kanske trycka till mobbarna så att de inte gör om det..Medans dendär snälla *le, säg "det spelar ingen roll" till allt och bråka aldrig med någon* tjejen kanske står i hörnet och drar sig undan. Hon är inte inblandad. 

Vem är den snälla av dessa tycker ni? Jag tycker det första altenativet. Hon står ju upp för sin vän, hon tar hellre en fight än att låta sin vän stå där ensam. Medans den snälla oskyldiga tjejen är den elakaste av alla, för hon står bara där och låter det ske. Hon är för feg. ÄNDÅ är det den riktiga vännen som klassas som dum. Den snälla oskyldiga vännen klassas fortfarande som snäll. Förstår inte. Det mest irriterande just nu är nog att folk kommer läsa detta och tänka, "ah jo, men det är ju sant.. Är man en riktig vän så tar man en fight.." Men VEM skulle verkligen sluta blunda och våga GÖRA det också? Skulle du våga riskera din lycka för din vän? Eller skulle du stå där tyst i ett hörn för att du är för feg? Du kan säga hur många gånger som helst att du finns för din bästa vän..Betyder ingenting. Vet du vad som betyder nåt?
Det är när du finns där för din vän, när hon behöver dig som mest. När hon inte har någon annan. När du vågar riskera något för henne.
Förrens DÅ, kan du kalla dig hennes vän.
 


"hon är bara avundsjuk"
Publicerat den

Jag prenumererar på några attention whores på facebook, försöker att inte göra det (med tanke på att det bara gör mig irriterad) men mitt tråkiga liv och min nyfikenhet gör så att jag ändå fortsätter, hur mycket jag än stör mig på människorna haha. Det blir ju alltid bråk på de "kändas" status, alltid seriöst. Vissa som kommenterar är faktiskt mogna och skriver klockrena kommentarer, men vissa är helt efterblivna. Om den kända är en kille så kommenterar alltid små kåta tjejer "Ni som klagar på honom är bara avundsjuka på honom för att han har muskler!" Alltså..Måste all kritik ALLTID ha med avundsjuka att göra? Kan inte jag tycka att han är sjukt pinsam för att han lägger upp en bild där han har dragit ner kalsongerna så man nästan ser kuken, utan att vara avundsjuk? Varför tar man alltid till att folk är avunsjuka för att rycka upp dig från leran? Kan det inte kanske bara vara så att du faktiskt ÄR pinsam, och jag gärna vill berätta det för dig så att du kan förstå? Måste jag vara avundsjuk på en kändis som är snyggare än mig, bara för att jag påpekar att det kanske inte är passande att lägga upp en bild på troskanten när man är 11 år gammal?
Handlar ALLT verkligen om avundsjuka, alltid, i alla sammanhäng? Svar NEJ. Du kan försöka få det till det om det är dig det är riktat mot, eller nån du älskar. Men det KAN faktiskt helt enkelt vara så att det är sant med. Klart att många skriver elaka saker för att de är avundsjuka och känner sig liite bättre när de har fått säga något som kanske kan vara dåligt på en som är bättre än dom själva. Men det är inte alltid så. Nellie Berntsson, som många vet om, som är ett samtalsämne för många bloggar tydligen. Eftersom att så många andra öppnar sig om henne i inlägg och hon tilllåter, så tänkte jag göra det med. Jag är så jävla trött på att alla hennes äldre kända kompisar (och hon) ALLTID ska vrida alltid så att folk är avundsjuka på henne. JA, sjuuukt många är avundsjuka, och kan inte kontrollera det. Men måste alla tycka om alla? Måste jag tycka om Nellie bara för att hon är bättre än mig? Måste jag tycka om henne för att hon höjer folks självförtoende? Måste jag tycka om henne bara för att hon är 12 år? Dubbelmoral. Hon säger hela tiden "klarar ni klarar jag" och, "jag kom hit utan att trycka ner nån annan" asså, asbra sagt, säger inget annat. Jag vet att hon inte är tjejen som använder sig av mobbning och jag VET att hon har tagit sig dit hon är idag på nästan egen hand. Men när hennes "beskyddare" skriver saker som "Bara för att ni aldrig skulle kunna ta er dit Nellie är idag" och sånt, och hon visar kommentaren på sin blogg..Då visar Nellie att hon håller med. Att "vi" aldrig skulle kunna ta oss dit hon är idag. Men vaaa? Sa hon inte precis "kan hon kan vi"? Tycker det lyckas komma in lite dubbelmoral där..Vad jag menar med dethär inlägget är att jag tycker det är fel när fans och kända människor alltid kan ha som undanflykt "de är avundsjuka" För det är inte alltid så. Ibland kan det faktiskt bara vara så enkelt att de har rätt, att du gick över gränsen. Men det skulle du inte kunna erkänna, du är ju känd. Du gör inte fel, eller hur? Hemska tanke liksom..Orkar inte med alla "perfekta" människor. 

Förutom honom hihi :)


talkin' 2 myself
Publicerat den

Så gulligt när man kikar in här på bloggen och ser att ni fortfarande kollar in här! Jättekul :) Varför jag är så off här är för att jag har så himla mycket som händer nu haha. Myyyceket att tänka på, jag har mycket frågor och beslut angående hästarna nu, jag går sista terminen i nian dvs mycket handlar om skolan, nationella ni vet. Är trött på min stil därför försöker jag byta lite osv, alltså har mycket tankar som rullar i huvudet. Har inte tid att störa mig på massa på facebook, därför delar jag inte med mig av något till er här. Såfort jag har några åsikter om något ska jag skriva det här, jag lovar er. Så stanna kvar, jag kommer tillbaka! Ha det bra finisar <3