torsdag
Publicerat den


Jaha, då var denna dagen avklarad. Ska inte tjata om det för det har jag gjort tillräckligt men ja, vill gå dit imorn med, och nästa dag igen. Har precis druckit lite kaffa (haha ja, helt seriöst) har nämligen tänkt börja dricka det, för tycker te är så smaklöst. Mjölk och kaffe  kan vara mysigt att ha när man ska börja plugga nu igen osv. Ska ta mig en springtur och lite PW för att göra något vettigt innan jag somnar haha. Haaa det så bra sötis


tiden rinner ut
Publicerat den

Ja det är väl fan inte bättre än så haha. Imorgon är det sista dagen på praktiken och det är faktiskt lite skönt, känns som att jag vill tillbaka till skolan lite nu. Efter lovet skulle jag dock gärna komma tillbaka till gamlingarna igen..Fy, kommer gråta imorgon :( Har lärt mig så sjukt mycket och har väl fått se det mesta kan man säga. Idag, min nästsista dag fick jag se en död människa. Som tur var så var det inte min "huvudavdelning" och jag har bara hjälpt personen några gånger innan så har inte fått någon riktig relation med den, som tur är. Men det är rätt konstig känsla att tänka sig hur hen såg ut, hur hen pratade och vad hen sa och sen se hen bara ligga där. Helt livlös. Konstig känsla somsagt! För 4 årsedan var det min mormor jag såg död i exakt samma rum, och i samma säng. Fick också följa med på jour ut till Veddige 2 gånger då det var "akutfall". Fick vaka för en stackare som nog tar sina sista andetag idag skulle jag tro. Rätt "häftigt" att dom låter mig vara med på sånt, jag var den som gick in till hens barn och berättade hur läget var och vad som hände härnäst, tycker det är ett spännande arbete. Men efter en dag med sjuksköterskerna (jag kommer vara undersköterska efter skolan, och dom jag jobbat med är undersköterskor) så har jag tänkt lite och jag är fett inne på att plugga vidare sen till sjuksköterska. Mer utvecklat arbete, mer variation och mer lön, haha. Får se hur det blir. Men är så glad över att jag valde denna linjen så jag fick möjlighet till detta. Finns en gamling jag kommer sakna extra mycket, tror jag kommer fälla en tår när jag säger hejdå till henne.
 
 


get to know me
Publicerat den

- jag älskar att kolla på skräckfilmer och overkliga filmer, tex om zombies. Jag älskar att låtsas att jag är med i filmen och vill nångång vara med om något farligt så att man får kämpa, tycker våran "värld" är så tråkig. Jag vill ha något mer, men menar dock inte mördare och sånt haha. Men hur coolt hade det inte vart om vi människor hade olika superkrafter tex? Eller om det fanns två olika sorts människor, en god sort och en ond och all mat fanns bara på deras onda sida av landet tex så de goda fick gå över och försöka få tag utan att bli påkomna. Haha töntigt? Sjukt spännande dock.

- år 2011 var nog mitt sämsta år i mitt liv tror jag. Jag försökte väl hitta mig själv som alla andra tonåringar och nånstans påvägen tappade jag mig själv lite och fastnade med ätstörningar. Det hann inte gå så himla långt för mig och jag är så himla glad över att mina vänner har pushat mig och stog ut med mig och mitt konstiga beteende. Jag tror min vän Sandra, som jag träffade våren 2013 hjälpte mig att knuffas ut ur det på riktigt, hon fick mig verkligen att inse hur fel det var och är väldigt tacksam för det idag då jag inte är alls samma person längre!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/1972271_4040967040110_2118399575_n.jpg
- Jag drar jämt väldigt förhastade slutsatser och förbereder mig alltid för det värsta. Tex om min pojkvän inte svarar på en timme så tänker jag ibland "nu är han trött på mig" och börjar tänka på hur jag ska gå vidare, vem jag ska prata med osv haha. Försöker bättra mig med det.....

- Har väldigt få vänner jag kan ringa klockan 4 på natten och gråta. Har dock väldigt många konpisar jag kan träffa och ha kul med. Skulle nog önska att jag hade en till sån vän, men jag tror det kommer, är ju bara 16 år hehe.