likewhore
Publicerat den

TRAGISKT. Måste skriva av mig igen, istället för att säga det till personen (har gjort det men hon vänder på allting så hon förstår inte) Om en person har ätstörningar, så har den en slags störning i huvudet. Det kan vara så att det alltid är en röst som kommer upp i huvudet och säger att du är ful och tjock, och inte förtjänar att äta. När du äter får du fruktansvärda skuldkänslor för att du känner dig "oren" (om du inte äter är du ren och duktig) och du måste kanske spy upp maten för att få tillbaka den bra känslan igen, för att känna dig ren. Du SKÄMS över att visa din kropp och du skäms över att du är så patetisk så att du har en röst i huvudet som aldrig håller käften. Du vill inte att folk ska få veta hur du tänker, och du blir arg när folk nämner anorexia eller ätstörningar vid dig, för du har inte det. En som har ätstörningar säger INTE det, den skäms. DÄR kommer dethär med likewhore in. Om en tjej lägger upp en bild, halvnaken, där hon spänner in magen och taggar MASSA folk i bilden, (för att fler ska se och påsåvis gilla) och delar bilden flera gånger..Och sen skriver på bilden att hon har ätstörningar.

Haha ursäkta men vart är logiken? Hade du haft ätstörningar på RIKTIGT hade du noo way skyltat med det på facebook. Du hade inte tagit kort på dig och lagt upp, taggat massa folk och verkligen inte skrivit det. Där förstår man att du använder det som ett sätt för att få uppmärksamhet och att folk ska tycka synd om dig osv, men då undrar jag liksom.. Hur kan du behöva ljuga om en störning i hjärnan för att få dedär 5000 likesen? Ska du behöva ljuga om en störning i hjärnarn, för att få dendär upppmäksamheten? Hör inte du själv, att det låter lite sjukt? De personer som verkligen HAR ätstörningar, är nog förbannade på dig vid det här laget. Du gör ju så att alla tror att folk har det för att få attention. Fel. Man får inte ätstörningar för att man vill ha attention. Man får det pågrund av att man inte ser sig själv på rätt sätt. Dåligt självförtroende. Om du behöver skryta med nästintill en sjukdom för att få så mycket uppmärksamhet, skulle jag helt ärligt vilja säga att du ganska snarast behöver gå till en psykolog. Du är störd. Förlåt för ordvalet, men det gör mig så inihelvetes jävla förbannad, när folk går så långt för likes. NÅGON gräns måste det fan finnas.


my dreamboy
Publicerat densaker jag hatar
Publicerat den

 
* När folk skriver "goding" på bilder på folk typ, för mig heter det GOING!!! och kommer alltid göra. Det ser efterblivet ut med goding, typ som är människan är nån jävla godis. Man säger inte "hon är så god!", utan man säger "hon är så go!" eller hur? 

* Skämt på min eller andras bekosntad. Seriöst, mår du bra att att skämta så att andra ses som sämre är det inte dom det är fel på, det är dig. Blir så fruktansvärt jävla förbannad när folk skämtar om mig eller "hånar" mig för något jag tycker eller tycker om. Idioter dra åt helvete

Min älskling där uppe, ja jag vet att han har fru barn osvosvo men jag drömmer bara ;* Varför jag låter som en bitterfitta just nu är för att jag stört mig på detta länge, hihi!

* När folk tror dom är snyggare och har högre status än vad dom egentligen är och har. Tycker det är så retsamt haha, man märker att dom vill att status inte ska spela någon roll (för då hade dom haft bättre självkänsla) Men egentligen är det ju verkligen för sånna som det spelar roll, med tanke på att dom måste skämta och ljuga för att folk ska tro att de har hög status, seriöst skrattar åt dom. Jag har inte så hög status och står för det, annars kommer de som har högre status än mig skratta åt mig och skämta om mig (sa jag att jag hatade idioter som gör så förresten?)

* Folk som är överdrivet aktiva på facebook med statusar. Typ skriver "In mot stan!" eller typ, "färgar håret :)" Snäällla, ingen jävel bryr sig. OCH NEJ, våga inte ens säga "ta bort mig då" För jag bryr mig inte ens så mycket att jag orkar gå in på din profil och klicka på "vänner", sen ta bort. Om alla skulle orka det hade du inte haft kvar många av dina vänner på facebook. Sorry men det är såå störande när folk ska skriva ut hela sitt liv på facebook för att antingen visa hur bra dom är eller för att de har ett tråkigt liv.