hej här är jag
Publicerat den

 
 
Tjena, tänkte berätta lite om mig som person nu så att ni lär känna mig lite mer. Är inte som jag var förr antar jag så mmm får berätta lite!
Har fortfarande mina 2 hästar hemma skillnaden är att en tjej tar hand om dom åt mig och hon får ha sina hästarna här hos oss gratis för att hon gör det. Så aa har gjort ett byte typ haha, har dock börjat rida lite igen för jag vill få tillbaka relationen med Qita för mår alltid bäst med henne. Sen att få ridkropp är la inte fyskam..Så japp ska börja rida ofta nu! Sjunger gör jag fortfarande har dock tappat lite så försöker träna upp rösten igen. Hm, hur är jag som person? Är la rätt svår som person, är envis och står upp för vad jag tycker och säger när nåt är fel eller när nån är dum. Är kanske gärna 10 gånger mer dum tillbaka. Älskar att hjälpa folk med problem osv, men gillar inte att lipa om mina problem för andra. Men ibland gör jag det! Lägger märke till de mest konstiga sakerna, tänker på saker ingen annan skulle tänka på. Därför säger jag konstiga saker ibland så jag är faktiskt lite konstig, mina lärare brukar skratta åt mina frågor när jag är fullt seriös tycker det kan vara lite jobbigt. Har la ett helvetes jävla skratt så tyst borde jag egentligen vara. Vad ska jag mer säga??? Är rolig ibland tyst ibland arg ibland och är nån glad när jag är arg så gör jag den arg för det är asjobbigt när man är på dåligt humör och nån ska hållapå och cpa. Helvete. Tycker inte om stekare samt blåsta jobbiga fjortisar. Ytliga människor går fetbort hel enkelt. Älskar mia och klara osv pusshej
Såhär såg jag ut i somras har dock gått ner mig som helvete. Förstår inte vad som händer måste ta tag i detta nu blir bara fulare och fulare!