barndomsvänner
Publicerat den

Så mycket de vet om en, kan liksom säga när man berättar någonting "Det skulle du aldrig gjort för ett årsedan!" Då märker man ju verkligen, att de har vart med "hela vägen". Sånna man inte är med jätteofta, men när man väl är med dem så är vänskapen lika stark som den alltid har vart, den förändras aldrig. Bästa http://aolsson.blogg.se
Sen att hon är snygg som fååå ska vi inte tala om


as lång och jobbig måndag
Publicerat den

Har verkligen vart en hemsk dag hahaha :( Jag lipar över att jag har ont och vårdcentralen ska ringa tillbaka om några minuter, kom i kö haha. Men det blir bra! SJUUUUUKT varmt idag, 30 grader(?!?!) och det har vart as kvavt, (követ säger jag annars men inte säker på om ni förstår då ;)) Så jag och Idis har haft ont ihuvudet. Men sen kom vi hem, käkade, och la oss i hängsoffan och gungade, tills det började åska och blixtra. Toppen eller
Ursäkta för lite töntiga bilder, attention whore bilder osvosv...Men har ett syfte faktiskt ;) Ikväll kom jag på att jag inte har några snygga shorts och tog mina gamla jeans och klippte i dem lite. Gjorde hål osv, blev tyvärr lite stora, men ni får säga vad ni tycker, kan man ha på dem bland folk eller ska jag bara ha dem hemma? Svara ärligt nu


Vänskap, as rörig text
Publicerat den

Har skrivit om vänskap innan, men vänskap är idag väldigt brett så det finns många grejer man kan nämna. Alla ser vänskap på olika sätt, jag ser det på ett sätt, han ser det på ett sätt och bruden på 12 år i Norrland ser det på ett annat sätt. 
Jag har många kompisar men mindre vänner, det är Ida jag pratar med om Allt. Sen har jag måånga andra som liksom alltid finns där, som jag alltid finns för (såklart!!) och som jag är med osvosv. Men hur är man en bra vän då? Asså det är bara du som "bestämmer" vad du tycker, men JAG tycker att en vän ska acceptera dig för den du är. Då tänker man "Aa men jag accepterar mina vänner" Visst, du kanske accepterar det mesta, men det som du inte tycker samma om då? Du bestämmer inte vad hon ska säga, du bestämmer inte vad hon ska ha på sig, inte vad hon ska ha för smink OM hon ska ha smink och verkligen inte dem hon ska vara med. Det är hennes liv, hennes val. Sålänge hon gör valen själv är det hon som får ta smällen om hon väljer fel. Du kan försöka påverka henne om du märker att det kommer gå käpprätt åt helvete, men annars..Nej. Låt henne vara sig själv och göra det du vill. 
Om du är bästa vän med en, du gullar massa med den osv, snackar man fan inte skit om den när den vänder ryggen. Du sa att det var din bästa vän? Om hon är det, då förtjänar hon att bli behandlad som det också. Man får liksom bestämma sig lite, "'Vill jag vara hennes vän nu eller en random falsk kompis?" Det väljer du själv. Hoppas att du har nog med förstånd att förstå, innerst inne när du beter dig som en random FALSK kompis. För mig, det spelar ingen roll om min kompis inte har smink, har enligt mig FETT fula kläder osv, MEN jag tycker inte det är kul att vara med folk som inte är lika mig. Jag kan vara kompis med folk som inte är allllls som mig, såklart. Alla är som dem vill och jag accepterar dem ändå. MEN ska nån verkligen bli min bästa vän, så måste vi dela mycket lika liksom. Det funkar inte för mig i längden annars, att man inte tycker lika om lite saker iallfall, har heeeelt olika klädstil osv.

Om du är bästa vän med den tjejen som heter Mona, och hon är VÄRLDENS fiende med Lisa, Lisa är rent utsagt Förj*vlig mot Mona och hon mår fett dåligt pågrund av den tjejen. Lisa är för dig bara en helt random kompis, ingen speciell.. Men du kaxar inte mot henne, hon har faktiskt inte gjort DIG något. Men när du får reda på att hon är as SVINIG mot din bästa vän Mona, skulle du visa såpass mycket respekt för Mona att du sa ifrån? Skulle du visa hur mycket hon faktiskt betyder för dig genom att sätta fram foten för Lisa och liksom "Men du, man behandlar inte folk så" eller skulle du låtsas som att du inte ser vad som pågår? 
Enligt mig, sätter en riktig vän fram foten och visar gränsen, visar värdet av sin bästa vän. Ni var ju vänner, right? 
Om inte, okej du behöver inte bry dig. Men kallla inte hon din bästa vän då, för då har du redan visat att hon inte betydde särskilt mycket. JAG hade hellre förlorat 2 random falska kompisar, en att se min bästa vän NERTRYCKT och förloämpad, LÄTT. Stanna upp ett tag, tänk ut värdet på dina kompisar, är hon där Alicia viktig för dig? Nä inte så, okej. Är Amanda viktig då? Ja, det är hon. AA, då visar du det också. Genom att STÅ upp för henne med ett ärligt beteende.
Fett rörig text, vet inte vad det blev av den, OM det ens blev något av den. Haha, hoppas ni förstog lite och vågar sätta fram fötterna för era vänner. Skit i random falska kompisar, finns för dina vänner istället, dem ända som bryr sig om dig när det väl gäller.